Retouraanvraag

Om een nieuwe retour aan te vragen of de status van uw retouren te bekijken, vul alstublieft dit formulier in

Bestelgegevens

 Voorwaarden bij spijt van aankoop of defect artikel

Wanneer u ons retoursysteem gebruikt om uw geannuleerde aankoop terug te sturen, verrekenen we 10€ aan verzendkosten, wanneer wij het bedrag aan u terugbetalen (Geldt niet voor gewichten van meer dan 50 kg. Neem in plaats daarvan contact op met support@wegschaal-online.nl). Indien u geen gebruik wenst te maken van ons retoursysteem, kunt u het artikel zelf terugsturen. In dat geval wordt er geen 10€ afgetrokken bij terugbetaling. Vind hier het adres van ons hoofdmagazijn in Denemarken. In het geval van een defect artikel, betalen wij de retourvracht, als aan de voorwaarden voor het retourneren van een defecte artikel is voldaan. Vind hier de voorwaarden.


 Eenvoudig nabestellen

Heeft u dezelfde weegschaal als eerder nodig? Log in met uw bestelgegevens van tevoren, waarna u de mogelijkheid zal krijgen om uw gehele bestelling opnieuw te bestellen of alleen de delen ervan die u nodig heeft.


  Retourvoorwaarden

Voordat u uw bestelling of delen ervan retourneert, raden we u aan om onze retourvoorwaarden te lezen. Vind de voorwaarden hier - Retourvoorwaarden